Λεμονάδα της Άννας Μαρίας Μπαρού φανταστική
Είναι η πιο νόστιμη λεμονάδα που έχω πιει ποτέ!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένω καλά τα λεμόνια, τα τρίβω στον τρίφτη και τα στύβω!
-
2
Σε ένα μπολ βάζω το ξύσμα του λεμονιού, τη ζάχαρη και τον χυμό τους. Το αφήνω για 3ώρες ανακατεύοντας που και που.
-
3
Έπειτα τα σουρώνω καλά και προσθέτω το "σιρόπι μας" στο νεράκι μας (μετά από 3 ωρες θα δημιουργηθεί κατι σαν σιρόπι).
-
4
Σερβίρω τη λεμονάδα παγωμένη με φέτες λεμονιού, μπόλικο πάγο και φύλλα δυόσμου!
Σχόλια (63)