ritahlias
ritahlias @cook_8465902
Βόρεια Προάστια,

Βρήκα μια απλή συνταγή και την μετέτρεψα στα γούστα μου!!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η πολύχρωμη τρούφα είναι ιδανική για παιδικά πάρτυ αλλά και για τα παιδιά. Θα τα τρελάνει!!!!Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 Minutes
50 κομμάτια
  1. 1 κουπα λάδι
  2. 1 κούπα νερό
  3. 1 κούπα απο 1/2 χυμό λεμονιού και 1/2 χυμό πορτοκαλιού
  4. 1 κ.γ σόδα
  5. 3 κούπες ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
  6. 1/2 φακελάκι μπέικιν
  7. ξύσμα απο ενα ακέρωτο λεμόνι
  8. 1 βανίλια
  9. 0.5 χούφτα καβουρδισμένο φιλέ αμύγδαλο
  10. 0.5 σακουλάκι τρούφα (σοκολατένια ή χρωματιστή)
  11. αλεύρι όσο σηκώσει (περίπου 6 κούπες)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε ένα μπώλ ζάχαρη, λάδι, νερό, χυμό απο λεμόνι και πορτοκάλι (διαλύστε μέσα στο χυμο την σόδα), βανιλια, ξύσμα, μπέικιν και τέλος αλεύρι.

  2. 2

    Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε μετά την τρούφα και τα αμύγδαλα που θα τα έχετε τριμματήσει με τα χέρια σας κα ξαναανακατεύετε.

  3. 3

    Βάζετε στο ψυγείο για μισή με μια ώρα για να σταθεροποιηθεί η ζύμη για να μπορούμε να την πιάσουμε και να την πλάσουμε.

  4. 4

    Ψήνουμε σε 180 βαθμούς και με το μάτι βλέπουμε πότε είναι έτοιμα.(Μόλις πάρουν λίγο χρώμα)

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

giotaRR
giotaRR @cook_8481306
Πρεπει να ειναι πολυ ωραια!!!! θα τα κανω οπωσδηποτε κ για την μικρη μου!! Να ρωτησω κατι, γινονται αφρατα;;

Από

ritahlias
ritahlias @cook_8465902
στις
Βόρεια Προάστια,
Οταν ήμουν ανύπαντρη εφτιαχνα πράγματα για εμένα και τις φιλες μου...Τώρα ζώντας σε ένα σπίτι με έναν καλοφαγά σύζηγο & μια μπουμπου που τρελενεται για γλυκά...δημιουργώ πολλά περισσότερα πράγματα απο ότι συνήθιζα να φτιάχνω και πειραματίζομαι ακόμη περισσότερο στην κουζίνα μου.Οι πιο αυστηροί κριτές μου είναι ο άντρας μου και η κόρη μου και αν δεν τους ικανοποιήσω προσπαθώ μέχρι να τελειοποιήσω κάθε μου συνταγή για αυτούς πρώτα και μετά για τους άλλους.
Δες περισσότερα