Λιγκουίνι με αστακό
Λίγα μυστικά ακόμα
1.Μπορειτε αντι για αστακο(λογω οικονομιας) να χρησιμοποιησετε υποκαταστατο αστακου που θα βρειτε κατεψυγμενο στα super market και ειναι επισης νοστιμο. 2.Ακομα μπορειτε να προσθεσετε στη συνταγη και αναμεικτα λαχανικα για πλουσιοτερη εμφανιση 3.Τελος, εχω δοκιμασει στη συνταγη αυτη να προσθεσω τρεις-τεσσερις κουταλιες της σουπας σαλτσα πεστο (ετοιμη) και ηταν καταπληκτικη!!!!
Υλικά
-
500 γρ Λιγκουίνι
-
200 γρ αστακοουρά
-
250 γρ σπανακι
-
200 γρ τυρι κρεμα Filadelphia
-
200 γρ Cottage Cheese
-
2 κ.σ. ανηθο
-
1 κρεμμυδι ξερο
-
2 κρεμμυδακια φρεσκα
-
1 σφηνακι κρασι λευκο ξηρο
-
παρμεζανα τριμμενη
-
αλατι, πιπερι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βραζουμε τα ζυμαρικα al dente, τα σουρωνουμε και τα βουτυρωνουμε
-
2
Ζεματιζουμε το σπανακι και το στραγγιζουμε
-
3
Σε κατσαρόλα τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια και τον αστακο κομμενο σε κυβους και προσθετουμε το κρασι
-
4
Χτυπαμε στο μιξερ το σπανακι με το τυρι filadelphia και τον ανηθο και τα ριχνουμε στην κατσαρολα με τα υπολοιπα υλικα αφου τα βγαλουμε απο τη φωτια και προσθετουμε αλατι και πιπερι φρεσκοτριμμενο
-
5
Μεσα στη σαλτσα μας ριχνουμε τα λιγκουινι και ανακατευουμε
-
6
Σερβιρουμε τα λιγκουινι με δυο-τρεις κουταλιες cottage cheese και παρμεζανα τριμμενη
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια