κύρια φωτογραφία συνταγής Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό και βότκα
Arience
Arience @cook_8449682

Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό, κρέμα γάλακτος και βότκα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή γίνεται και με φαρφάλες. Για ιδιαίτερο χρώμα προσθέστε στο κάθε πιάτο μια κουταλιά του γλυκού μπρικ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
3-4 άτομα
  1. 1 πακέτο μακαρόνια τύπου λιγκουίνι
  2. 300 γραμμάρια καπνιστό σολομό
  3. 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  4. 1 κρεμμύδι
  5. 1/2 ποτήρι βότκα
  6. Λίγο εστραγκόν
  7. Λίγο ελαιόλαδο
  8. Ροζ πιπέρι προαιρετικά
  9. Μπρικ προαιρετικά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζετε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου

  2. 2

    Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε στο λάδι

  3. 3

    Προσθέστε τον καπνιστό σολομό σε κομμάτια

  4. 4

    Στη συνέχεια σβήνετε με τη βότκα

  5. 5

    Αφού πάρει μία βράση προσθέστε την κρέμα γάλακτος και λίγο αλάτι ανάλογα με το γούστο σας

  6. 6

    Προσθέστε στη σάλτσα το εστραγκόν

  7. 7

    Μόλις δέσει η σάλτσα σερβίρετε την πάνω από λιγκουίνι και αν θέλετε ρίξτε κόκκους ροζ πιπεριού.

Αντιδράσεις

Σχόλια (13)

NTINA
NTINA @cook_8528225
Με μια λεξη ...Τελεια για τον ουρανισκο μου

Από

Arience
Arience @cook_8449682
στις