Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα δαμασκηνα ειναι ωραιο αλλα μεθυστικο γλυκάκι (προσοχη αν φατε πολλα θα μεθυσετε) το οποιο το εχω παντα στο ψυγειο αλλα και σε ειδικες περιπτωσεις ειναι ωραιο δωρακι σε φιλους!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 μπουκαλια 0,5
  1. 0,7 λιτρου γκράπα ή τσίπουρο ή ρούμι
  2. 250 ζάχαρη μαύρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τα δαμάσκηνα από τα κουκούτσια τους και τα πλένουμε καλα.

  2. 2

    Βάζουμε ολα τα υλικά σε ενα μεγάλο δοχείο, γυάλινο πάντα, και αφηνουμε για 15 μερες (οσο πιο πολυ το αφησουμε τοσο καλυτερο γινετε).

  3. 3

    Oταν πια εχει λιωσει η ζαχαρη στραγγιζουμε καλα και βαζουμε σε μπουκαλια.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (10)

Σοφία
Σοφία @cook_21151073
Τα κουκουτσια τα κρατάμε και τα χρησιμοποιούμε μαζι με τα άλλα υλικά? Συγνώμη δεν καταλαβα..

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα