Λικέρ δαμάσκηνο
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα δαμασκηνα ειναι ωραιο αλλα μεθυστικο γλυκάκι (προσοχη αν φατε πολλα θα μεθυσετε) το οποιο το εχω παντα στο ψυγειο αλλα και σε ειδικες περιπτωσεις ειναι ωραιο δωρακι σε φιλους!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τα δαμάσκηνα από τα κουκούτσια τους και τα πλένουμε καλα.
-
2
Βάζουμε ολα τα υλικά σε ενα μεγάλο δοχείο, γυάλινο πάντα, και αφηνουμε για 15 μερες (οσο πιο πολυ το αφησουμε τοσο καλυτερο γινετε).
-
3
Oταν πια εχει λιωσει η ζαχαρη στραγγιζουμε καλα και βαζουμε σε μπουκαλια.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (10)