ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ
ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ @cook_8454326
ΚΕΡΚΥΡΑ,ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα μυστικά ακόμα

Πίνεται πολύ ωραία και παγωμένο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 λίτρο βότκα
  2. 1 κιλό ζάχαρη
  3. 1 λίτρο νερό
  4. 1 ξυλάκι κανέλας
  5. 2 γαρύφαλα
  6. 2 μοσχοκάρυδα
  7. 30 γραμμάρια φρέσκο δυόσμο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε ένα βάζο την βότκα, τα μπαχαρικά και το δυόσμο και το κλείνουμε καλά.

  2. 2

    Το αφήνουμε στον ήλιο για ένα μήνα.

  3. 3

    Μετά το πέρας του μήνα το ανοίγουμε και το σουρώνουμε.

  4. 4

    Φτιάχνουμε ένα σιρόπι με το ένα κιλό ζάχαρη και το ένα λίτρο νερό.

  5. 5

    Το αφήνουμε να κρυώσει και το προσθέτουμε στο μείγμα με την βότκα.

  6. 6

    Γεμίζουμε τα μπουκάλια και το αφήνουμε κλειστό για δύο βδομάδες ακόμα.

  7. 7

    Μετά είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Αντιδράσεις

Σχόλια

LitsaKarkinos
LitsaKarkinos @cook_8479121
Τα ελληνικα και τα παραδοσιακα λικερ γεινονται με ουζο και κονιακ,στο δυοσμο βαζουμε ουζο,γεινεται πολλι καλλητερο.

Από

ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ
στις
ΚΕΡΚΥΡΑ,ΕΛΛΑΔΑ