κύρια φωτογραφία συνταγής Λικέρ φουντούκι
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 λίτρο βότκα
  2. 1 κιλό ζάχαρη
  3. 1 λίτρο νερό
  4. 1 κιλό φρέσκα άψητα και ανάλατα φουντούκια χοντροκομμένα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τα φουντούκια και την βότκα σε ένα βάζο που να κλείνει καλά και το αφήνουμε για τρεις με τέσσερης εβδομάδες.

  2. 2

    Μόλις περάσει αυτό το διάστημα σουρώνουμε το μείγμα περνόντας το από πολύ ψιλό τουλμπάνι όσες φορές χρειαστεί για να έχουμε ένα καθαρό μείγμα.

  3. 3

    Φτιάχνουμε το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει.

  4. 4

    Ενώνουμε τα δύο μείγματα και βάζουμε το λικέρ σε μπουκάλια.

  5. 5

    Αφήνουμε κλειστό για δύο εβδομάδες ακόμα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

Μαρία ilia
Μαρία ilia @cook_8459626
Πολύ πρωτότυπο λικέρ \r\nθα το δοκιμάσω σίγουρα!

Από

ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ
στις
ΚΕΡΚΥΡΑ,ΕΛΛΑΔΑ