Λικέρ φράουλα
Όμορφο λικέρ φράουλας με ένα ελαφρύ τόνο δύοσμου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ προτιμώ το κονιάκ αλλα χωρίς χρώμα ωστέ να δώσει η φράουλα το δικό της.Καλό καλοκαίρι και γλυκόπιοτο.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις φράουλες τις κόβουμε ελαφρά στο μούλτι και αρχίζουμε να τις βάζουμε σε ένα γύαλινο μπόλ εναλλάξ με την ζάχαρη.
-
2
Έπειτα προσθέτουμε το ποτό που μας αρέσει και ρίχνουμε τα φύλλα του δύοσμου.
-
3
Αφήνουμε σε σκοτεινό μέρος το μπόλ για μια ημέρα να ηρεμήσει και τις επόμενες δυο ημέρες το γυρνάμε συχνά για να λιώσει η ζάχαρη.
-
4
Την επόμενη ημέρα το σουρώνουμε καλά και είναι έτοιμο.
-
5
Διατηρείται στο ψυγείο για πολλούς μήνες και καλά κλειστό.
Σχόλια (4)