Λικέρ φράουλας

Bαθμολογία: 4.7419
       
 
31 ψήφοι
alessandra, 09.05.08

Περιγραφή

Ειναι ενα ωραιο καλοκαιρινο λικερακι, συνταγη της μαμας μου.

Λικέρ φράουλας

Τι χρειαζόμαστε:

  • 400 γρ. φραουλες
  • 400 γρ. ζαχαρη
  • 800 ml βοτκα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Αλκοολούχα
Περιέχει: Φράουλες , Φρούτα
Κόστος:
(1 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: 20' (1 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 1' (1 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπαμε στο μουλτι τις φραουλες με τη ζαχαρη και τις προσθετουμε στη βοτκα (ή αν οχι βοτκα ποτο της αρεσκειας μας, τσιπουρο ή κονιακ) και το αφηνουμε στο ψυγειο μας για 24 ωρες.
  2. Μετα μπορουμε να το πιουμε....στην υγεια μας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Βγαινει περιπου ενα μεγαλο μπουκαλι. Το κονιακ βεβαια δινει αλλη γευση, γινεται λιγο πιο σκουρο, αλλα ειναι πιο ωραιο.

Σχετικές συνταγές

Λικέρ κεράσι Λικέρ κεράσι
5
       
       
(6)
Λικέρ φράουλα Λικέρ φράουλα
5
       
       
(1)
Φραουλάδα Φραουλάδα
4.8
       
       
(5)
Δροσερές φράουλες 2 Δροσερές φράουλες 2
4.3636
       
       
(11)
Φραουλοσαλάτα δροσερή  Φραουλοσαλάτα δροσερή
4.5
       
       
(2)
Λικέρ φράουλα 2 Λικέρ φράουλα 2
4.5
       
       
(2)

    74 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από NTINA, 10-5-08  
    Ναι το κονιακ ,θα χαλασει το χρωμα του ,εκτος και αν βαλουμε λευκο κονιακ .
    Εγω παντως θα εβαζα λευκο καλο ρουμι .
    Νομιζω ταιριαζει με την φραουλογευση .
    #
    Σχόλιο από alessandra, 10-5-08  
    κοιτα δεν χαλαει το χρωμα απλα γινεται πιο ζωηρο.και στην γευση ειναι φοβερο..ναι και με ρουμι λευκο ειναι ωραιο
    #
    Σχόλιο από ansou, 27-5-08  
    Alessa,στο ψυγειο το διατηρουμε μετα την παρασκευη του??? Και, αν ναι,μεχρι ποσον καιρο?
    #
    Σχόλιο από alessandra, 27-5-08  
    ναι μετα τη παρασκευη του εχω γραψει παραπανω για 24 ωρες θελει.αν θες το πινεις και αμεσως!!
    #
    Σχόλιο από likeroula, 17-9-08  
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΟΛΟ! ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ Σ'ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΖΟ ΒΑΖΩ ΕΝΑΛΑΞ ΣΕ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΒΙΔΩΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ Σ'ΕΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙ. ΣΟΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΣΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ. ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ! (ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙ Σ'ΕΝΑ ΜΗΝΑ)
    ΥΓ.1 ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΙΤΣΑ!!!
    ΥΓ.2 ΚΑΝΤΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
    #
    Σχόλιο από alessandra, 17-9-08  
    δεν εχω παρατηρησει να μου εχει θολωσει
    #
    Σχόλιο από ΡΕΜΙ, 15-2-09  
    Είναι πολυ καλό λικεράκι alessandra μου.
    Το φτιάχνει η φιλεναδούλα μου και μου δίνει πάντα.'Οπως είπες και εσύ για τα
    καλοκαιρινά βραδάκια!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΜΑΝΙΤΑΡΙ, 3-3-09  
    εκανα το λικερ με στρωσεις φραουλας γιατι δεν ειχα μπλεντερ αλλα ειναι πολυ εντονη η γευση απο το κονιακ και δεν καταλαβαινεις τη γευση φραουλασ ουτε σε γευση ουτε μυροδια εβαλα λιγο παραπανς κονιακ αλλα τι να κανς τωρα
    #
    Σχόλιο από ΒΑΡΒΙ, 9-4-09  
    Θα γίνει εύγεστο αν χρησιμοποιήσω τσικουδιά?
    Και δεύτερη ερώτηση. Διατηρείται καιρό? ή πρέπει να καταναλωθεί σε σύντομο χρόνο?
    #
    Σχόλιο από alessandra, 9-4-09  
    διατηρειται για αρκετο καιρο ενα χρονο κα...
    οσον αφορα τη τσικουδια δεν το γνωριζω λυπαμαι μπαρμπι μου.....
    #
    Σχόλιο από ΒΑΡΒΙ, 9-4-09  
    Kαλή μου Αλέσσα, δεν το σουρώνουμε? με τις πολτοποιημένες φράουλες το αφήνουμε?
    #
    Σχόλιο από alessandra, 9-4-09  
    ναι το σουρωνουμε μετα απο 24 ωρες...
    #
    Σχόλιο από ΒΑΡΒΙ, 9-4-09  
    Ευχαριστώ Αλέσσα μου. Το μίγμα μπήκε στο ψυγείο. Αύριο οι εντυπώσεις.
    #
    Σχόλιο από ΒΑΡΒΙ, 10-4-09  
    Μπράβο Αλέσσα. Πάρα πολύ καλό λικεράκι. Το έφτιαξα με βότκα τελικά, είναι αρωματικό, εύγεστο αν και θα το ήθελα λίγο πιο γλυκό.΄Ξέρεις αν μπορώ να κάνω κάτι τώρα που έχει φτιαχτεί?
    #
    Σχόλιο από painter, 10-4-09  
    ΒΑΡΒΙ, αν έκανες λίγο σιροπάκι και το πρόσθετες όπως στο λιμοντσέλο??? Λέω εγώ τώρα... μια ιδέα!!!
    #
    Σχόλιο από ΒΑΡΒΙ, 10-4-09  
    Το σκέφτηκα, Painter, κι εγώ αυτό, αλλά πρίν το κάνω, θα ήθελα και την γνώμη της Αλέσσας μας, μια και το φτιάχνει η μητέρα της χρόνια.
    #
    Σχόλιο από alessandra, 10-4-09  
    η μαμα μου δεν κανει κατι διαφορετικο...εαν θες μπορεις να βαλεις το σιροπι...επισης μου ειπε οτι εκεινη δεν το σουρωνει...
    #
    Σχόλιο από maria86c, 29-4-09  
    οταν λεμε μπλεντερ εννοουμε αυτο που κανουμε συνηθως τους χυμους? με το multi που κοβουμε τα λαχανικα δε γινεται?
    #
    Σχόλιο από kessy, 29-4-09  
    επειδή λιγάκι έχω μπερδευτεί...τελικά είναι καλλίτερα να μην το σουρώσουμε?...δεν μένει στο στόμα η υφή της πολτοποιημένης φράουλας?άλλοστε λικεράκι είναι..
    #
    Σχόλιο από alessandra, 29-4-09  
    γινεται και με τα δυο απλα πρεπει να βαζεις και να ξαναβαζεις ποσοτητα γιατι δεν το χωραει ολο ειναι μικρο...
    κεσσυ οσο για το σουρομα να σου πω εμεις πριν λιγες μερες καναμε ενα σουρωμενο και ενα οχι...και τα δυο ωραια ειναι απλα στο σουρωμενο δεν εχεις κομματακια φραουλας...δεν εχει αλλιως καμια αλλη διαφορα...
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    39 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από NTINA, 10-5-08  
    Ναι το κονιακ ,θα χαλασει το χρωμα του ,εκτος και αν βαλουμε λευκο κονιακ .
    Εγω παντως θα εβαζα λευκο καλο ρουμι .
    Νομιζω ταιριαζει με την φραουλογευση .
    #
    Σχόλιο από alessandra, 10-5-08  
    κοιτα δεν χαλαει το χρωμα απλα γινεται πιο ζωηρο.και στην γευση ειναι φοβερο..ναι και με ρουμι λευκο ειναι ωραιο
    #
    Σχόλιο από ΡΕΜΙ, 15-2-09  
    Είναι πολυ καλό λικεράκι alessandra μου.
    Το φτιάχνει η φιλεναδούλα μου και μου δίνει πάντα.'Οπως είπες και εσύ για τα
    καλοκαιρινά βραδάκια!!!!!
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 4-5-09  
    Φοβερο λικερ!!!Φανταστκο!!!!!Εβαλα γυρω στα 550 μλ βοτκα και βγηκε υπεροχο!!!!Ευχαριστουμε παρα πολυ για την συνταγη!!!!
    #
    Σχόλιο από maria86c, 7-5-09  
    Το δοκίμασα ήταν καταπληκτικό!!!! Η πεθερά μου ξετρελάθηκε,και όλοι ρωτούσαν πως το έφτιαξα!Θα φτιάξω άλλο ένα και για μένα!Για το καλοκαιράκι παγωμένο είναι΄ότι πρέπει όντως!!!!
    Αξίζει τη μεγαλύτερη βαθμολογία!
    Ευχαριστούμε πολύ alessandra!
    #
    Σχόλιο από alessandra, 7-5-09  
    ευχαριστω εγω πολυ για τα καλα σου λόγια...χαρηκα πολυ......
    #
    Σχόλιο από xaroula, 9-5-09  
    εξαιρετικο! μονο που εβαλα 600 ml βοτκα γιατι δεν το ηθελα βαρυ.Μπραβο alessandra για την συνταγη ΣΟΥ!!!!
    #
    Σχόλιο από xaroula, 10-5-09  
    Να προσθεσω οτι αν χτυπηθει κανα στο μπλεντερ και οχι στο μουλτι δεν μενει ουτε κομματακια ουτε τιποτα και δεν χρειαζεται σουρωμα.Το σερβιρα με τριμενο παγο σε παγωμενα ποτηρια και ηταν τελειο!!!
    #
    Σχόλιο από alessandra, 11-5-09  
    ευχαριστω πολυ χαρουλα μου...με τη βοτκα ειναι λιγο πιο βαρυ χιχι πολυ καλοκαιρινο και δροσερο ειναι στο μπλεντερ σου χωρεσε ε??ο τριμενος παγος ηταν το αποκορυφομα παντως
    #
    Σχόλιο από Sol81, 13-5-09  
    Δεν έχω άλλη απορία γιατί βγήκε τέλειο. Δυνατούτσικο είναι ε?ένα σφηνοπότηρο ήπια και λίγο αλάφρυνε το κεφάλι μου, χαχα!
    Έβαλα 700μλ βότκα αλλα φράουλες κ ζάχαρη από 500γρ.
    #
    Σχόλιο από alessandra, 13-5-09  
    ειναι δυνατο χιχιχιχι...με ρουμι ισωςσ ειναι πιο ελαφρυ...
    #
    Σχόλιο από lenale, 15-10-09  
    Κάνω κι εγώ την ίδια συνταγή, χωρίς να σουρώσω το λικέρ, και γίνεται ανάρπαστο.
    #
    Σχόλιο από tsoyrekaki, 16-4-10  
    είναι τελιο μόνο που εγώ το είδα πριν 4 μέρες στην tv και το έκανα είναι γευστικότητα 5 πιρουνάκια και από εμένα
    #
    Σχόλιο από kitro, 2-5-10  
    Αλεξανδρα μου το λικερακι σου ειναι καταπληκτικο!εγω το εφτιαξα με κονιακ και η γευση του ειναι δροσερη και φραουλενια,ασε που το χρωμα του ειναι τελειο.Χιλια μπραβο για την ωραια συνταγη.
    #
    Σχόλιο από alessandra, 2-5-10  
    ευχαριστω πολυ χαρα μου να εισαι καλα....φιλιαααα
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 7-5-10  
    Το λικεράκι απόψε θα μείνει στο ψυγείο και αύριο απόγευμα θα επιστρέψω με βαθμολογία για γεύση. Πάντως στην παρασκευή του είναι πανεύκολο!
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 8-5-10  
    #
    Σχόλιο από anemone, 12-5-10  
    Έκανα το λικεράκισου και έγινε φανταστικό.Αν και στην αρχή μου φάνηκε δυνατούτσικο (το έκανα με κονιάκ), τελικά μου αρέσει πολύ. Την επόμενη φορά (γιατί σίγουρα θα υπάρξει επόμενη φορά) θα δοκιμάσω με βότκα... Ευχαριστώ:-)
    #
    Σχόλιο από alessandra, 12-5-10  
    ευχαριστω πολυ. εεε ολα τα λικερακια ειναι λιγο δυνατα χεχεχεχε
    #
    Σχόλιο από foteini29, 14-5-10  
    Αν στραγγίσουμε το ποτό η θαμπά χάνετε και έχουμε ένα τέλειο λικέρ!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    28 Ερωτήσεις

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από ansou, 27-5-08  
    Alessa,στο ψυγειο το διατηρουμε μετα την παρασκευη του??? Και, αν ναι,μεχρι ποσον καιρο?
    #
    Σχόλιο από alessandra, 27-5-08  
    ναι μετα τη παρασκευη του εχω γραψει παραπανω για 24 ωρες θελει.αν θες το πινεις και αμεσως!!
    #
    Σχόλιο από ΜΑΝΙΤΑΡΙ, 3-3-09  
    εκανα το λικερ με στρωσεις φραουλας γιατι δεν ειχα μπλεντερ αλλα ειναι πολυ εντονη η γευση απο το κονιακ και δεν καταλαβαινεις τη γευση φραουλασ ουτε σε γευση ουτε μυροδια εβαλα λιγο παραπανς κονιακ αλλα τι να κανς τωρα
    #
    Σχόλιο από ΒΑΡΒΙ, 9-4-09  
    Θα γίνει εύγεστο αν χρησιμοποιήσω τσικουδιά?
    Και δεύτερη ερώτηση. Διατηρείται καιρό? ή πρέπει να καταναλωθεί σε σύντομο χρόνο?
    #
    Σχόλιο από alessandra, 9-4-09  
    διατηρειται για αρκετο καιρο ενα χρονο κα...
    οσον αφορα τη τσικουδια δεν το γνωριζω λυπαμαι μπαρμπι μου.....
    #
    Σχόλιο από ΒΑΡΒΙ, 9-4-09  
    Kαλή μου Αλέσσα, δεν το σουρώνουμε? με τις πολτοποιημένες φράουλες το αφήνουμε?
    #
    Σχόλιο από alessandra, 9-4-09  
    ναι το σουρωνουμε μετα απο 24 ωρες...
    #
    Σχόλιο από ΒΑΡΒΙ, 9-4-09  
    Ευχαριστώ Αλέσσα μου. Το μίγμα μπήκε στο ψυγείο. Αύριο οι εντυπώσεις.
    #
    Σχόλιο από ΒΑΡΒΙ, 10-4-09  
    Μπράβο Αλέσσα. Πάρα πολύ καλό λικεράκι. Το έφτιαξα με βότκα τελικά, είναι αρωματικό, εύγεστο αν και θα το ήθελα λίγο πιο γλυκό.΄Ξέρεις αν μπορώ να κάνω κάτι τώρα που έχει φτιαχτεί?
    #
    Σχόλιο από painter, 10-4-09  
    ΒΑΡΒΙ, αν έκανες λίγο σιροπάκι και το πρόσθετες όπως στο λιμοντσέλο??? Λέω εγώ τώρα... μια ιδέα!!!
    #
    Σχόλιο από ΒΑΡΒΙ, 10-4-09  
    Το σκέφτηκα, Painter, κι εγώ αυτό, αλλά πρίν το κάνω, θα ήθελα και την γνώμη της Αλέσσας μας, μια και το φτιάχνει η μητέρα της χρόνια.
    #
    Σχόλιο από alessandra, 10-4-09  
    η μαμα μου δεν κανει κατι διαφορετικο...εαν θες μπορεις να βαλεις το σιροπι...επισης μου ειπε οτι εκεινη δεν το σουρωνει...
    #
    Σχόλιο από maria86c, 29-4-09  
    οταν λεμε μπλεντερ εννοουμε αυτο που κανουμε συνηθως τους χυμους? με το multi που κοβουμε τα λαχανικα δε γινεται?
    #
    Σχόλιο από kessy, 29-4-09  
    επειδή λιγάκι έχω μπερδευτεί...τελικά είναι καλλίτερα να μην το σουρώσουμε?...δεν μένει στο στόμα η υφή της πολτοποιημένης φράουλας?άλλοστε λικεράκι είναι..
    #
    Σχόλιο από alessandra, 29-4-09  
    γινεται και με τα δυο απλα πρεπει να βαζεις και να ξαναβαζεις ποσοτητα γιατι δεν το χωραει ολο ειναι μικρο...
    κεσσυ οσο για το σουρομα να σου πω εμεις πριν λιγες μερες καναμε ενα σουρωμενο και ενα οχι...και τα δυο ωραια ειναι απλα στο σουρωμενο δεν εχεις κομματακια φραουλας...δεν εχει αλλιως καμια αλλη διαφορα...
    #
    Σχόλιο από maria86c, 4-5-09  
    'Εφτιαξα προχθές το λικέρ σύμφωνα με τη παραπάνω συνταγή με βότκα (με σκοπό να το κάνω δώρο αύριο στη μελλοντική πεθερά μου που γιορτάζει και να την εντυπωσιάσω)αλλα φαινόταν απ τη μέση του μπουκαλιού και κάτω σα καθαρό ποτό με το χρώμα της φράουλας κι απο κει και πάνω πηχτό σα φρουτοχυμός,το σούρωσα 2 φορές και πάλι υπάρχουν κομματάκια μέσα,τις αναλογίες τις μέτρησα ακριβώς,έτσι πρέπει να είναι?
    #
    Σχόλιο από alessandra, 4-5-09  
    λιγα κομματακια μπορει να υπαρχουν μεσα τα σπορακια πχ απο τις φραουλες και ειναι λογικο επειδη ειναι φυσικο...δεν ξερω αν εχεις πιει ντακιουρι φραουλα που μοιαζει αρκετα με το λικερ...μη πω οτι ειναι το ιδιο...εχει μεσα κομματακια
    #
    Σχόλιο από Sol81, 12-5-09  
    καλημέρα. Λοιπόν.... το έφτιαξα χθες βράδυ αλλά έκανα μια βλακεία (ελπίζω όχι σημαντική). Έβαλα τη βότκα στο μπουκάλι κι άρχισα να ρίχνω τις φραουλες χτυπημένες με τη ζάχαρη. Στην πορεία είδα ότι δεν θα μου χώραγε σε ένα μπουκάλι, αλλά είχα ρίξει ήδη όλη την ποσότητα της βότκας. Έτσι τα άδειασα όλα σε ένα μπολ, ανακάτεψα ελαφρά και τα χώρισα σε 2 μπουκάλια. Το ότι ανακάτεψα θα επηρεάσει το αποτέλεσμα?Αν μπορείτε πείτε μου, αλλιώς πρέπει να περιμένω ως τις 10 για να το διαπιστώσω!!ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    #
    Σχόλιο από annakonda, 12-5-09  
    Sol81 μην αγχώνεσαι καθόλου. Δεν αλλάζει κάτι στη συνταγή επειδή το ανακάτεψες. Θα έλεγα μάλιστα πως χρειάζεται ένα ελαφρύ ανακάτεμα. Το έκανα κι εγώ χθες και ήδη δοκίμασα λίγο. Είναι πολύ ωραίο και δροσιστικό. Έβαλα 600ml βότκα. Πράγματι, το έβαλα στο μπλέντερ και ούτε κομματάκια, ούτε θόλωσε, ούτε καν το σούρωσα. Μόνο τα σποράκια έμειναν, αλλά μου αρέσουν.
    #
    Σχόλιο από Sol81, 12-5-09  
    ευχαριστώ πολύ.Ανυπομονώ τώρα!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    7 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από likeroula, 17-9-08  
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΟΛΟ! ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ Σ'ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΖΟ ΒΑΖΩ ΕΝΑΛΑΞ ΣΕ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΒΙΔΩΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ Σ'ΕΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙ. ΣΟΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΣΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ. ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ! (ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙ Σ'ΕΝΑ ΜΗΝΑ)
    ΥΓ.1 ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΙΤΣΑ!!!
    ΥΓ.2 ΚΑΝΤΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
    #
    Σχόλιο από alessandra, 17-9-08  
    δεν εχω παρατηρησει να μου εχει θολωσει
    #
    Σχόλιο από ka8y, 26-5-09  
    Το έκανα με gin kai είναι τώρα στο ψυγείο... εντυπώσεις απο αύριο! :-)
    #
    Σχόλιο από lemon74, 27-5-09  
    alessandra,πολύ καλό το λικεράκι..το έκανα με κονιάκ..να'σαι καλά!!!
    #
    Σχόλιο από sinfulsonia, 27-5-09  
    Δοκίμασα με λευκό ρούμι και αναρωτιέμαι αν θα λιώσει η ζάχαρη........ η βαθμολογία μετά!!!
    #
    Σχόλιο από painter, 29-5-09  
    Λοιπόν Alesaκι, τα συγχαρητήριά μου στη μανούλα!!! Το έκανα χθες το λικεράκι με κονιάκ και έγινε τέλειο... Ότι πρέπει για τα καλοκαιρινά βραδάκια!!! Σε ευχαριστούμε πολύ.
    #
    Σχόλιο από alessandra, 29-5-09  
    ευχαριστω πολυ Painter...sinfulsonia η ζαχαρη λιωνει γιατι την χτυπας στο μουλτι δεν την βαζεις ετσι σκετο...

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Κοιλιοκάκη, μια άγνωστη λέξη
    Μία όχι τόσο «άγνωστη» ασθένεια… Η Κοιλιοκ...
    Βιταμίνες Β' μέρος
    Αφού είδαμε τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες στο πρ...
    Ένα φρούτο την ημέρα
    Όλοι ξέρουμε λίγο πολύ ότι τα φρούτα μας κάνουν κα...
    Καταψύχω φρούτα
    Τα φρούτα διατηρούνται πολύ καλά στην κατάψυξη. Έ...
    Άλευρα χωρίς γλουτένη
    Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε εξοικειωμένοι ...

    Σχετικές οδηγίες

    Γιορτινά λικέρ
    Προστέθηκε από glikoula
    5
           
           
    (4)

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Λικέρ
    Ένα βιβλίο 4 αγαπημένων συνταγών, του/της fenia92
     ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ  ΓΛΥΚΑΚΙΑ  ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ - ΧΥΜΟΙ  ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΑΚΙΑ
    Ένα βιβλίο 43 αγαπημένων συνταγών, του/της thomaei
    λικέρ-ροφήματα
    Ένα βιβλίο 19 αγαπημένων συνταγών, του/της Olive83
    Λικερ-άκια και ποτά
    Ένα βιβλίο 53 αγαπημένων συνταγών, του/της tasa.x
    ΠΟΤΑ
    Ένα βιβλίο 2 αγαπημένων συνταγών, του/της SOFITSA