Λικέρ φράουλας
Ειναι ενα ωραιο καλοκαιρινο λικερακι, συνταγη της μαμας μου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Βγαινει περιπου ενα μεγαλο μπουκαλι. Το κονιακ βεβαια δινει αλλη γευση, γινεται λιγο πιο σκουρο, αλλα ειναι πιο ωραιο.
Υλικά
-
400 γρ. φραουλες
-
400 γρ. ζαχαρη
-
800 ml βοτκα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπαμε στο μουλτι τις φραουλες με τη ζαχαρη και τις προσθετουμε στη βοτκα (ή αν οχι βοτκα ποτο της αρεσκειας μας, τσιπουρο ή κονιακ) και το αφηνουμε στο ψυγειο μας για 24 ωρες.
-
2
Μετα μπορουμε να το πιουμε....στην υγεια μας.
Σχόλια (68)
Εγω παντως θα εβαζα λευκο καλο ρουμι .
Νομιζω ταιριαζει με την φραουλογευση .