Λικέρ φράουλας

Μαγειρεύτηκε 9 φορές
alessandra
alessandra @cook_8450437

Ειναι ενα ωραιο καλοκαιρινο λικερακι, συνταγη της μαμας μου.

Λίγα μυστικά ακόμα

Βγαινει περιπου ενα μεγαλο μπουκαλι. Το κονιακ βεβαια δινει αλλη γευση, γινεται λιγο πιο σκουρο, αλλα ειναι πιο ωραιο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 Minutes
  1. 400 γρ. φραουλες
  2. 400 γρ. ζαχαρη
  3. 800 ml βοτκα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπαμε στο μουλτι τις φραουλες με τη ζαχαρη και τις προσθετουμε στη βοτκα (ή αν οχι βοτκα ποτο της αρεσκειας μας, τσιπουρο ή κονιακ) και το αφηνουμε στο ψυγειο μας για 24 ωρες.

  2. 2

    Μετα μπορουμε να το πιουμε....στην υγεια μας.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (9)

Σχόλια (68)

NTINA
NTINA @cook_8528225
Ναι το κονιακ ,θα χαλασει το χρωμα του ,εκτος και αν βαλουμε λευκο κονιακ .
Εγω παντως θα εβαζα λευκο καλο ρουμι .
Νομιζω ταιριαζει με την φραουλογευση .

Από

alessandra
alessandra @cook_8450437
στις
When love feels like magic, it's called Destiny. When destiny has a sense of humor, It's called Serendipity
Δες περισσότερα