κύρια φωτογραφία συνταγής Λικέρ Κεράσι 2
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 λίτρα λικέρ
  1. 1 +1/2 κιλό κεράσια
  2. 5 φλιτζ. ζάχαρη
  3. 1 ξυλάκι κανέλας
  4. 4-5 ολόκληρα γαρύφαλα
  5. Ξύσμα μοσχοκάρυδου
  6. 6 φλυτζ.μπράντι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αναμειγμύουμε τα κεράσια, τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά σε μεγάλο βάζο.

  2. 2

    Σφραγίζουμε και αποθηκεύουμε, κατα προτίμηση στον ήλιο, για 40 μέρες, ανακινώντας το βάζο τουλάχιστον 1 φορά κάθε μέρα.

  3. 3

    Αφού περάσουν οι 40 μέρες, σουρώνουμε τα στερεά υλικά απο το μείγμα και προσθέτουμε το μπράντι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

painter
painter @cook_8454027
Είναι ΤΕΛΕΙΟ, δεν το συζητώ!!! Το μόνο που δεν βάζω εγώ είναι το μοσχοκάρυδο γιατί δεν μου αρέσει το άρωμα... Βάζω μόνο κανέλλα και λίγα (2-3) γαρυφαλλάκια.

Από

Afroditi D
Afroditi D @cook_8450858
στις
Patra,