monbebe
monbebe @cook_8457572
Ν.Φιλαδέλφεια,Ελλάδα

Από τις συνταγές που δεν πίστεψα..αλλα με εξέπληξε ευχάριστα όταν την δοκίμασα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Όσες περισσότερες ημέρες αφήνουμε τα μανταρίνια μέσα στο αλκοόλ,τόσο καλύτερο γίνεται! Ευχαριστούμε την FILIPPIA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
Περίπου 2 λίτρα
  1. 20 μανταρίνια μικρά
  2. 20 γαρύφαλλα
  3. 1 1/2 λίτρο τσίπουρο
  4. 300 γρ. ζάχαρη
  5. 2 1/2 ποτήρια νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τα μανταρίνια, τα τρυπάμε γύρω γύρω με ένα πιρούνι και καρφώνουμε ένα γαρύφαλλο σε κάθε μανταρίνι.

  2. 2

    Τα αφήνουμε το λιγότερο 15 ημέρες σε γυάλινο βάζο μαζί με το αλκοόλ.

  3. 3

    Φτιάχνουμε το σιρόπι (βράζουμε την ζάχαρη με το νερό), σουρώνουμε το αλκοόλ και το ενώνουμε με το σιρόπι.

  4. 4

    Το λικέρ μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Στην υγειά μας!

Αντιδράσεις

Σχόλια (97)

Phoebe Georgiadou
Phoebe Georgiadou @cook_8269753
Μμμμμ φαίνεται πολύ νόστιμο! Θα το δοκιμάσω :)

Από

monbebe
monbebe @cook_8457572
στις
Ν.Φιλαδέλφεια,Ελλάδα
Με λένε Αγγελίκη,είμαι 29 ετών και είμαι παντρεμένη εδώ και 7 χρόνια.Πρίν απο 17 μήνες έγινα μανούλα του μικρού Απόστολου που είναι πλέον η ζωή μας.Ειμαι αισθητικός και πρόσπαθω να συνδιάσω την δούλεια μου με την οικογένεια όσο καλύτερα μπορώ.Μεγάλη μου αγάπη είναι επίσης η μαγειρική στην οποια επιδιδομαι ακόμη περισσότερο τον τελευταίο καιρο που ασχολούμαι με το site.www.sugarcake.gr
Δες περισσότερα