κύρια φωτογραφία συνταγής Λικέρ με δυόσμο και μέντα

Λικέρ με δυόσμο και μέντα

Γωγώ !!!!!
Γωγώ !!!!! @manioula
,ΕΛΛΑΔΑ

Υλικά που θα δώσουν χρώμα, άρωμα και υπέροχη γεύση στα λικέρ σας. Ετοιμάστε τα και καλέστε τους φίλους σας και καλή απολαυση σε όλους σας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

14400 Minutes
  1. 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο
  2. 1 ματσάκι φρέσκο μέντα
  3. 1 λίτρο βότκα
  4. 500 γρ. ζάχαρη
  5. 500 ml νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τα μυρωδικά και τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί, για να στραγγίσουν.

  2. 2

    Τα τοποθετούμε σε γυάλινο βάζο που να σφραγίζει καλά και τα περιχύνουμε με το αλκοόλ. Τα αφήνουμε να παγώσουν στο ψυγείο για 10 ώρες. Βάζουμε το νερό και την ζάχαρη σε κατσαρόλα. Ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 5΄ λεπτά.

  3. 3

    Αφήνουμετο σιρόπι να κρυώσει και το προσθέτουμε στο αλκοόλ. Ξανακλείνουμε το σκεύος και το φυλάμε στο ψυγείο για 10 μέρες.

  4. 4

    Σουρώνουμε το λικέρ σε διπλό τουλμπανι ή σε φίλτρο του καφέ (αφαιρούμε τα μυρωδικά).

  5. 5

    Το διατηρούμε στο ψυγείο και το σερβίρουμε πάντα παγωμένο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Γωγώ !!!!!
στις
,ΕΛΛΑΔΑ
την αγαπώ πάρα πολύ!!!! η αγάπη μου για τη ζαχαροπλαστική είναι μοναδική !!!! αλλά και την αλμυρή μαγειρική!!!!!
Δες περισσότερα