κύρια φωτογραφία συνταγής Λικέρ Ρόδι
Pasxalia
Pasxalia @cook_8452860

Γίνεται πολύ εύκολα και μόνο μέσα σε 24 ώρες!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να βαλατε και λιγότερη ζάχαρη. Όπως αρέσει στον καθένα! Η συνταγή είναι δική μου! Έφτιαξα πολλές συνταγές για λικέρ ρόδι και πέταξα πολλά λικέρ, μέχρι να φτιάξω το πιο γευστικό!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

336 Minutes
  1. Βασική αναλογία
  2. 1 φλυντζ. σπόροι ροδιού
  3. 1 φλυντζ. κονιάκ
  4. 1 φλυντζ. ζάχαρη
  5. Αρωματικά μπαχαρικά
  6. 2 ξύλα κανέλας
  7. 3 σπόροι γαρύφαλλο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μετράμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ και τη ζάχαρη σε φλυτζάνι. Ένα φλυτζάνι σπόρους ροδιού αντιστοιχεί σε ενα φλυτζάνι κονιάκ και σε ένα φλυτζάνι ζάχαρη.

  2. 2

    Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ, τη ζάχαρη, τα ξύλα κανέλας και τα γαρύφαλλα.

  3. 3

    Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύουμε και μόλις αρχίσει να βράζει βγάζουμε τη κατσαρόλα απο τη φωτιά.

  4. 4

    Αφήνουμε όλα τα υλικά μέσα.

  5. 5

    Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα με το καπάκι της και την αφήνουμε για 24 ωρες.

  6. 6

    Μόλις περάσουν οι 24 ώρες περνάμε από τουλπάνι και μετά περνάμε απο χαρτί καφέ φίλτρου. Τοποθετούμε σε μπουκάλια και το λικέρ είναι έτοιμο!

Αντιδράσεις

Σχόλια (191)

kiriaki88
kiriaki88 @cook_8464064
Καλησπέρα! επειδή δεν μπορούσα να βρω ρόδια,το έκανα με φρέσκο χυμό ροδιού που βρήκα σε σούπερ μάρκετ.εγινε καταπληκτικό!

Από

Pasxalia
Pasxalia @cook_8452860
στις