Louisiana buffalo wings
Καυτερές φτερούγες κοτόπουλο από τον αμερικάνικο νότο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρονται μαζί με blue cheese sauce και σέλερι
Υλικά
-
1 κιλό φτερούγες κοτόπουλο
-
1 κούπα αλέυρι
-
4 κουταλιές ελαιόλαδο
-
4 κουταλιές βούτυρο
-
4 κουταλιές κέτσαπ
-
1 κουταλιά λευκό ξύδι
-
2 κουταλιές Tabasco sauce
-
1 κουταλάκι Worcesterhire sause (υπάρχει σε όλα τα μεγάλα super market)
-
1 κουταλάκι καυτερό τσίλι
-
1/2 καταλάκι σκόρδο σκόνη
-
1 κουταλάκι αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ενα μπολ βάζουμε τις φτερούγες, το λάδι, την 1 κουταλιά tabasco sauce και τα ανακατεύουμε.
-
2
Αλευρώνουμε καλά και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
-
3
Αφου ροδίσουν τις τοποθετούμε σε πιάτο με χαρτί για να φύγουν τα πολλά λάδια.
-
4
Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο, την κέτσαπ, το ξύδι, το tabasco, την Worcesterhire, το τσίλι, το σκόρδο και το αλάτι.
-
5
Ανακατεύουμε μέχρι τα υλικά να ενοποιηθούν αλλά να μην βράσουν.
-
6
Αφαιρούμε το χαρτί κάτω από τις φτερούγες ρίχνουμε την σάλτσα από πάνω και σερβίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια