evdoba
evdoba @evdoba
,

Παιχνιδιάρικα χταπόδια!
Κομματάκια λουκάνικου με μαλλιά ή με πόδια μακαρονιού! Το δοκίμασα είναι πανεύκολο και ιδού! Αφιερωμένο σε όλους του μακαρονάδες.
Τα κάνουμε και με σπαγγέτι και λουκανικάκια χωρίς γλουτένη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε να τα κάψουμε, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα να ζεσταθεί και με τη λαβίδα τα ξανακουμπάμε στο πάτο της κατσαρόλας. ΠροσοχήΔεν ακακατεύουμε με κουτάλα!Ανακινούμε το σκεύος από τα χερούλια ώστε να λαδωθούν όλα στα σημεία.Σερβίρουμε στον/στην μακαρονά μας και καλή του όρεξη και απόλαυση!Μια εφάνταστη εξυπνάδα που βρήκα στο διαδίκτυο βλέποντας μια φωτογραφία που ανάρτησε ένας χρήστης προχτές. Δεν μπορεσα να βρω το όνομά του/της Ισπανού από τη φωτογραφία....Μπορούμε να παίξουμε με το μήκος του σπαγγέτι και να δημιουργήσουμε περνώντας 4 σπαγγέτι μισά σε μήκος, μικρές λουκανικοαράχνες, ή να κεφάλια με μαλλιά βάζοντας μόνο από τη μια μεριά του λουκάνικου σπαγγέτι.Είναι ωραία ιδέα και για παιδικό μπουφέ. Ευχαριστούμε την Ματίνα Σ. για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
  1. 2 λουκάνικα της αρεσκείας μας για κάθε μερίδα
  2. Σπαγγέτι, ανάλογα πάλι με τις μερίδες που θα ετοιμάσουμε
  3. Αλάτι
  4. Ελαιολαδο για σωτάρισμα στο τέλος

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τα λουκάνικα στα 4 ή στα 5.

  2. 2

    Παίρνουμε τα σπαγγέτι και διαπερνάμε τα κοματάκια του λουκάνικου. Επαναλαμβάνουμε αρκετές φορές περίπου 4 ή 5 σπαγγέτι σε κάθε κομάτι λουκάνικου.

  3. 3

    Βράζουμε νερό.

  4. 4

    Τα ρίχνουμε σε βραστό νερό με αλάτι και ελαιόλαδο να βράσουν όσο και μια μακαρονάδα.

  5. 5

    Μόλις βράσουν αφαιρούμε προσεκτικά πιάνοντας με μια λαβίδα τον κορμό (το λουκάνικο) και τα τοποθετούμε σε ένα στραγγιστήρι για να τα ξεπλύνουμε. Σερβίρουμε!

Αντιδράσεις

Από

evdoba
evdoba @evdoba
στις
,