Λουκανικάκια με μέλι και μουστάρδα
Ιδανικά για μπουφέ. Όσα και να φτιάξετε, δεν είναι ποτέ αρκετά...
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από το tastefull.gr
Υλικά
-
1 συσκευασία λουκανικάκια κοκτέιλ (20τμχ)
-
1 κουταλιά μέλι
-
1 1/2 κουταλιά μουστάρδα
-
1 κουταλιά soya sauce (εάν έχετε, γίνονται και χωρίς)
-
χυμό από 1 μικρό λεμόνι
-
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε νερό που μόλις έχει βράσει, ρίχνουμε τα λουκανικάκια και αφήνουμε για 15 λεπτά (με κλειστό το μάτι της κουζίνας).
-
2
Τα σουρώνουμε.
-
3
Σε ένα μπρίκι διαλύουμε σε ελάχιστο ζεστό νερό το μέλι, τη μουστάρδα, τη soya sauce και το χυμό λεμονιού.
-
4
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 1 κουταλιά ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα λουκανικάκια.
-
5
Προσθέτουμε το δενδρολίβανο και τη sauce που ετοιμάσαμε στο μπρίκι.
-
6
Το αφήνουμε 3-4 λεπτά να δέσει και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σχόλια (3)