Λουκουμάδες με χωριάτικο λουκάνικο και μούζδροβο
Λουκουμάδες με χωριάτικο λουκάνικο, τυρί καπνιστό μουζδροβο και τσίπουρο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν βάζουμε πολύ αλάτι στο μίγμα με το λουκάνικο γιατι τα λουκάνικα έχουν αλάτι και δεν θέλουμε να είναι πάρα πολύ αλμυρά.Αν θέλετε να δώσετε παραπάνω ένταση στο Δεντρολίβανο ή την Λουίζα μπορείτε να βράσετε λίγο νερό σε ενα μπρίκι και να βάλετε τα μπαχαρικά εκεί για 2-3 δευτερόλεπτα. Με αυτό το τρόπο θα βγάλουν όλη τους την νοστιμιά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προετοιμασία για την γέμισηΒγάζουμε το έντερο απο το λουκάνικο και το κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκι.
-
2
Κόβουμε το τυρί σε μικρά κυβάκια.
-
3
Ψιλοκόβουμε το δεντρολίβανο ή την λουίζα.
-
4
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο και το τσίπουρο.
-
5
Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε στην άκρη.
-
6
Προετοιμασία για το κουρκούτιβάζουμε το αλεύρι, τα αυγά, το γάλα, το νερό και την σόδα σε ενα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και την σόδα και τελιώνουμε το ανακάτεμα. Θέλουμε ενα είναι ενας πηχτός χυλός ώστε να μπορέσουμε να το δουλέψουμε όσο τον δυνατόν καλύτερα.
-
7
Βάζουμε στο μπολ με τα λουκάνικα και το τυρί το κουρκούτι έτσι ώστε να έχουμε την ιδανική αναλογία.
-
8
Δεν θέλουμε να έχουμε πολύ κουρκούτι απλά θέλουμε τόσο ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε τους λουκουμάδες.
-
9
Σε δυνατή φωτιά βάζουμε μια κανονική κουταλιά απο το μίγμα στην κατσαρόλα με το λάδι.
-
10
Οταν δούμε ότι ροδίζουν οι λουκουμάδες τους βγάζουμε. Καλή σας όρεξη!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια