Λουκουμάδες στο λεπτό
Λουκουμάδες στη στιγμή... Ετοιμάζετε τη ζύμη και στο πιάτο. Δε χρειάζεται φούσκωμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το γιαούρτι λειτουργεί σαν τη μαγιά, όμως δε χρειάζεται να περιμένετε να φουσκώσει η ζύμη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζετε το λάδι να κάψει σε βαθιά κατσαρόλα.
-
2
Ανακατεύετε όλα τα υλικά. Προσέξτε να μην υπάρχουν σβώλοι.
-
3
Κόβεται μικρά μπαλάκια με το χέρι ή το κουτάλι και τηγανίζεται σε μπόλικο καυτό λάδι.
-
4
Ρίχνετε μέλι και πασπαλίζετε με κανέλλα.
Σχόλια (20)