Λουλουδάτα αυγά
Η συνταγή είναι κλεμμένη από το Βήμαgourmet" Όταν προσθέτεις φαντασία και μεράκι στη μαγειρική, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. "
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την Mατίνα Σ. για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
4 αυγά
-
1 κόκκινη πιπεριά
-
1 πράσινη πιπεριά
-
1 κίτρινη πιπεριά
-
1 πορτοκαλί πιπεριά
-
4 κουταλιές ελαιόλαδο
-
αλάτι
-
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παίρνουμε χρωματιστές πιπεριές και τις πλένουμε.
-
2
Για να φτιάξουμε το «περίγραμμα» του λουλουδιού κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες και κρατάμε τις μεσαίες και πιο μεγάλες ώστε να χωρέσει το αβγό.
-
3
Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τις ροδέλες.
-
4
Σε κάθε μία ροδέλα σπάμε ένα αβγό, σκεπάζουμε με καπάκι το τηγάνι και τα αφήνουμε να ψηθούν για 4-5 λεπτά.
-
5
Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με ένα κλωνάρι μαϊντανό!
Σχόλια (23)