Μαγιονέζα χωρίς αυγά
Γρήγορη, εύκολη και οικονομική μαγιονέζα από τα χεράκια σας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή την πήρα από το Giallo Zafferano. Η γεύση της μαγιονέζας εξαρτάται άμεσα από το λάδι που θα βάλετε γι'αυτό καλύτερα να βάλετε λάδι με ελαφριά γεύση. Το γάλα δε χρειάζεται να είναι πλήρες, εγώ έβαλα 2% και βγήκε μια χαρά!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζω όλα τα υλικά σε πλαστικό δοχείο και τα χτυπάω με το minipimer (πολτοποιητής/ μπλέντερ χειρός). Έτοιμο!
Σχόλια (2)