κύρια φωτογραφία συνταγής Μακαρονάδα με ελιές και μοτσαρέλα
styliani
styliani @cook_8453105

Μια μακαρονάδα με εναλλακτική κόκκινη σάλτσα

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσοχή στο αλάτι καθώς και οι ελιές και οι λιαστές ντομάτες είναι ήδη αλατισμένες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
4
  1. 500 γρ. σπαγγέτι
  2. 250 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
  3. 1 ποτήρι λευκό κρασι
  4. 150 γρ. ελιές καλαμών χωρίς το κουκούτσι
  5. 200 γρ. λιαστές ντομάτες με κάππαρη
  6. 2 μεγάλες πιπεριές (κόκκινη,πράσινη)
  7. 300 γρ. κίτρινη μοτσαρέλα τριμμένη
  8. μαϊντανός
  9. αλάτι
  10. πιπέρι
  11. ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε κατσαρόλα σωτάρουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες και τις πιπεριές σε μπαστουνάκια.

  2. 2

    Τις σβήνουμε με το κρασί.

  3. 3

    Ρίχνουμε την ντομάτα και το αφήνουμε να βράσει για λίγο.

  4. 4

    Στη συνέχεια ρίχνουμε τις λιαστές ντομάτες,το αλατοπίπερο,το μαϊντανό και τη ρίγανη.

  5. 5

    Όταν η σάλτσα θα είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τις ελιές,τα 2/3 της μοτσαρέλα και ανακατεύουμε.

  6. 6

    Εφ'όσον έχουμε βράσει τα σπαγγέτι τα μεταφέρουμε χωρίς να τα στραγγίσουμε με μια πηρούνα μέσα στη σάλτσα και ανακατεύουμε ελαφρά.

  7. 7

    Σερβίρουμε πασπαλίζοντας την μακαρονάδα με επιπλέον μοτσαρέλα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

eliza04
eliza04 @cook_8464357
Ξεκίνησα να κάνω αυτ\'η τη συνταγή επειδή μ\'αρεσει πάρα πολύ η λιαστή ντομάτα,πολύ ωραία σάλτσα! Ευχαριστούμε πολύ!

Από

styliani
styliani @cook_8453105
στις