Μακαρονάδα με ελιές και μοτσαρέλα
Μια μακαρονάδα με εναλλακτική κόκκινη σάλτσα
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή στο αλάτι καθώς και οι ελιές και οι λιαστές ντομάτες είναι ήδη αλατισμένες.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κατσαρόλα σωτάρουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες και τις πιπεριές σε μπαστουνάκια.
-
2
Τις σβήνουμε με το κρασί.
-
3
Ρίχνουμε την ντομάτα και το αφήνουμε να βράσει για λίγο.
-
4
Στη συνέχεια ρίχνουμε τις λιαστές ντομάτες,το αλατοπίπερο,το μαϊντανό και τη ρίγανη.
-
5
Όταν η σάλτσα θα είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τις ελιές,τα 2/3 της μοτσαρέλα και ανακατεύουμε.
-
6
Εφ'όσον έχουμε βράσει τα σπαγγέτι τα μεταφέρουμε χωρίς να τα στραγγίσουμε με μια πηρούνα μέσα στη σάλτσα και ανακατεύουμε ελαφρά.
-
7
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας την μακαρονάδα με επιπλέον μοτσαρέλα.
Σχόλια (2)