Μακαρονάδα με κιμά και λάχανο τουρσί (Lazanki)
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι Πολωνική και την πήρα απο το site μου http//agapimenesgeuseis.blogspot.com/
Υλικά
-
500 γρ. χοιρινό κιμά
-
500 γρ. λάχανο τουρσί ψιλοκομμένο
-
500 γρ. μακαρόνια τριβελακι
-
Και μπαχαρικά που θέλουμε για τον κιμά (αλάτι, πιπέρι, δάφνη κτλ)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Το λάχανο άμα είναι χοντρό κομμένο το περνάμε από το μουλτι.
-
2
Ψιλοκόβουμε το ένα κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε με λαδάκι και ρίχνουμε το λάχανο και σκεπάζουμε με νεράκι και το αφήνουμε να εξατμιστεί για να μαλακώσει.
-
3
Μόλις πιει το νερό το βάζουμε σε μια μεγάλη λεκάνη.
-
4
Στην συνεχεία ψιλοκόβουμε το άλλο κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε μαζί με τον κιμά. (Κάνουμε την ιδία διαδικασία που κάνουμε για τα μακαρόνια με κιμά απλά δεν βάζουμε σάλτσα και το θέλουμε εντελώς στεγνό).
-
5
Όταν το κρέας μας θα είναι έτοιμο το βάζουμε μαζί με το λάχανο.
-
6
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε όλα μαζί στην λεκάνη με τα υπόλοιπα υλικά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια