Μακαρονάδα με θαλασσινά
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε λίγο λάδι και τσιγαριζουμε το κρεμμύδι με το πράσο ελαφρώς.
-
2
Ρίχνουμε τα καλαμάρια και αφήνουμε να εξατμιστουν τα υγρά τους. Σβήνουμε με λευκό κρασί.
-
3
Μολις εξατμιστεί το αλκοολ βαζουμε το χυμό ντομάτας, την πιπερια, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό και αφηνουμε να δεσει η σαλτσα.
-
4
Στα 5 τελευταία λεπτά ριχνουμε και τις γαρίδες.
-
5
Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε μέσα στη σάλτσα και σερβιρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια