κύρια φωτογραφία συνταγής Μακαρονάδα Μπάρμπι
zumaraki91
zumaraki91 @cook_8460378
,Ελλάδα

Η μακαρονάδα αυτή ήταν τύχαια διότι πήγαινε για καρμπονάρα αλλά δεν είχα λευκό κρασί και έβαλα κόκκινο...Η αδελφή μου την ονόμασε έτσι)

Λίγα μυστικά ακόμα

Το κεφαλοτύρι βοηθάει στο να πήξει η σάλτσα..ΠΡΟΣΟΧΗ μην το βάλετε όλο γιατί η σάλτσα θα γίνει σαν "τσίχλα" . Περιχύστε τα μακαρόνια που βρίσκονται στην κατσαρόλα με όλη την σάλτσα για να την πάρουν όλα τα μακαρόνια.  Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον τριμμένο τυρί.  Μπορείτε να βάλετε φέτες πιπεριάς ότι χρώμα θέλετε αντί για μαιντανό. Καλή 'Ορεξη...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
1 - 2 άτομα
  1. 1/2 πακέτο μακαρόνια Νο6 (ανάλογα τα άτομα)
  2. 4 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε τετραγωνάκια
  3. 1/4 κεφαλοτύρι τριμμένο
  4. 1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα
  5. αλάτι
  6. πιπέρι
  7. 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
  8. 1 σκελίδα σκορδο
  9. λίγο μαιντανό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό να βρασει και μόλις είναι έτοιμο βάζουμε τα μακαρόνια (προσθέτουμε αλάτι).

  2. 2

    Σε ένα τηγάνι βάζούμε μια κουταλιά λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο αφού το εχουμε ψιλοκόψει.

  3. 3

    Προσθέτουμε τις φέτες γαλοπούλα, τα μανιτάρια και την μισή κούπα από κόκκινο κρασί ώστε να βράσουν.

  4. 4

    'Οταν εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.

  5. 5

    Αλάτι, πιπέρι.

  6. 6

    Ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και στο τέλος το μαιντανό.

  7. 7

    Περιχύνουμε την σάλτσα στα μακαρόνια κι ανακατεύουμε να πάει παντού.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Από

zumaraki91
zumaraki91 @cook_8460378
στις
,Ελλάδα