Μακαρόνια βίδες με κόκκινη σάλτσα και λουκάνικο
Είναι μια υπέροχη σάλτσα ιδανική για μακαρόνια και ειδικά βίδες!
Υλικά
-
1 μεγάλο κρεμμύδι
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1 κουτί ντοματάκι κονκασε
-
1 κουτί σάλτσα ντοματοπελτέ
-
3 κουταλάκια του γλυκού κέτσαπ
-
3 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
-
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
-
1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
-
1 πρέζα αλάτι
-
1 πρέζα πιπέρι
-
0.5 κουταλάκι του γλυκού ριγανη ή βασιλικό
-
1 πρέζα ζάχαρη
-
λίγο λάδι
-
λίγο νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβετε χοντροκομμένα το κρεμμύδι και το σκόρδο.
-
2
Βάζετε το λάδι στην κατσαρόλα και ρίχνετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
-
3
Βάζετε την μουστάρδα, την κέτσαπ, την ζάχαρη και το λουκάνικο ψιλοκομμένο.
-
4
Βάζετε τον ντοματοπολτο, το ντοματάκι και το νερό.
-
5
Βάζετε όλα τα μπαχαρικά μέσα και ανακατεύετε.
-
6
Βράζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιεί το νερό του.
-
7
Ετοιμάζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Καλή όρεξη!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια