Μακαρόνια με γαρίδες απλά
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλύτερα στην αρχή να βάλουμε λιγότερο νερό και μετά να προσθέσουμε κι άλλο γιατί μπορεί να λασπώσουν.Προσοχή στο αλάτι!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τις γαρίδες καλά και τις βάζουμε σε κατσαρόλα.
-
2
Βάζουμε αρκετό νερό και τις βράζουμε για 3 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει ο βρασμός.
-
3
Όταν βράσουν τις σουρώνουμε και κρατάμε το ζουμί.
-
4
Τις καθαρίζουμε.
-
5
Στην ίδια κατσαρόλα, αφού την έχουμε πλύνει, βάζουμε 5 ποτήρια από το ζουμί που έβγαλαν οι γαρίδες.
-
6
Προσθέτουμε τη μαργαρίνη, τον κύβο, το αλάτι και τις καθαρισμένες γαρίδες και το αφήνουμε να πάρει βράση.
-
7
Έπειτα προσθέτουμε τα μακαρόνια και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να πιει τα ζουμιά του.
Σχόλια