Μακαρόνια με κοτόπουλο "γάλακτος"
Μια εύκολη και πολύ γευστική συνταγή!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε στη συνταγή πιπεριές και μανιτάρια.
Υλικά
-
1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας
-
2 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε πολύ μικρά κομμάτια
-
1 φλ. ξηρό λευκό κρασί
-
1 κρεμμύδι μέτριο
-
1 κ.σ μουστάρδα
-
120 γρ τριμμένο γκούντα
-
120 γρ τριμμένη παρμεζάνα
-
αλατι
-
πιπερι
-
λιγο λαδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζω τα μακαρόνια και τα αφήνω να στραγγίξουν καλά.
-
2
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζω λίγο λάδι και τσιγαρίζω το κρεμμύδι με το κοτόπουλο.
-
3
Βάζω αλάτι, πιπέρι, κάρυ και τη μουστάρδα και ανακατεύω καλά. Στη συνέχεια προσθέτω το κρασί και αφήνω το κοτόπουλο να γίνει σε μέτρια φωτιά περίπου 15 λεπτά (αν δω ότι δεν μένει καθόλου ζουμί στο τηγάνι προσθέτω λίγο βρασμένο νερό).
-
4
Αφού γίνει το κοτόπουλο προσθέτω τα τυριά και τη κρέμα γάλακτος και χαμηλώνω εντελώς τη φωτιά (στο 1) και ανακατεύω καλα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σχόλια (10)