Μακαρόνια με mascarpone και luncheon meat
Μια εύκολη και γρήγορη διαφορετική μακαρονάδα
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγω χρησιμοποιήσα μακαρόνια λιγκουίνι.Αυτή η μακαρονάδα προέκυψε προσπαθώντας να αξιοποιήσω το mascarpone σε μια αλμυρή συνταγή.
Υλικά
-
1 πακέτο μακαρόνια
-
250 γρ. mascarpone
-
1 συσκευασία luncheon meat (340 γρ)
-
λίγο λάδι
-
αλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα μακαρόνια al dente σε μπόλικο αλατισμένο νερό μαζί με λίγο λάδι.
-
2
Κόβουμε σε φλύδες το luncheon meat (όπως κόβουμε το λάχανο)
-
3
Αφού σουρώσουμε τα μακαρόνια και ενώ είναι ακόμα ζεστα τα επαναφέρουμε στην κατσαρόλα (σε σβηστό μάτι) όπου ρίχνουμε μέσα το mascarpone και ανακατεύουμε να μαλακώσει το τυρί και να αναμιχθεί με τα μακαρόνια.
-
4
Προσθέτουμε και το ψιλοκομένο luncheon meat και ανακατεύουμε να μοιραστεί παντού.
-
5
Σερβίρουμε με φλύδες παρμεζάνας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια