κύρια φωτογραφία συνταγής Μακαρόνια πραγματικά μπολονέζ

Μακαρόνια πραγματικά μπολονέζ

100+ μάγειρες έχουν επισκεφτεί αυτή τη συνταγή
kokocook
kokocook @cook_8508196
,Ελλάδα

Η μπολονέζ η πραγματική ΔΕΝ είναι με κιμά. Είναι με κομμάτια μόσχου ψιλοκομμένα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Φον σκούρο=ζωμός μόσχουβούτυρο νουαζετ=βούτυρο στο τηγάνι και το αφήνουμε μέχρι να πάρει ένα καφέ χρώμα. ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙεμινσε= κομμένο φέτεςΖουλιέν= λωρίδεςμπρινουαζ= κυβάκια

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Σπαγγέτι νο 6 ή Λιγκουίνι αλ ντεντε
  2. 500 γρ φιλέτο βοδινό (ουρά ή κεφάλι)
  3. 1 \2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  4. 1 σκελίδα σκόρδο
  5. 1 μπουκέ γκαρνί
  6. 300 γρ ντομάτες κονκασέ
  7. Αλάτι, πιπέρι
  8. Πάπρικα
  9. 100 μλ κρασί κοκκινο ξηρό ή μαρσαλα ή μαυροδάφνη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε πάνω στο μάτι της κουζίνας μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό.

  2. 2

    Μόλις βράσει ρίχνουμε το ζυμαρικό μας.

  3. 3

    Όταν γίνει αλν τεντε τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό και τους προσθέτουμε λίγο λάδι ή βούτυρο.

  4. 4

    Καθαρίζω το φιλέτο απο λίπη και συνδετικους ιστους. Το κόβω με μαχαίρι εμινσέ, ζουλιέν, μπρινουάζ. Σωτάρουμε το κρέας σε βούτυρο νουαζέτ, προσθέτουμε κρεμμύδι, σκόρδο, αφαιρούμε λιπαρή ουσία. Σβήνουμε με κρασί.

  5. 5

    Προσθέτω ντομάτες, μπουκέ γκαρνί, προαιρετικά λίγο φον σκούρο.

  6. 6

    Δεν πρέπει να έχει πολλά υγρά.

  7. 7

    Αφήνω να γλασάρει ελαφρώς σε χαμηλή φωτιά.

  8. 8

    Σερβίρω πανω απο το ζυμαρικό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

kokocook
kokocook @cook_8508196
στις
,Ελλάδα
Μια ομορφη καλησπερα σε ολους.Ειμαι απόφοιτος της σχολης LEMONDE και θα ανεβαζω καθε φορα συνταγες για να μαθουμε να μαγειρευουμε επαγγελματικα στο σπιτι μας .Οτι απορεια εχεται μπορειτε να μου στειλετε μήνυμα
Δες περισσότερα