Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 1 πακέτο ριγκατόνι
  2. 250 γρ. τυρί regatto
  3. 250 γρ. τυρί edam
  4. 250 γρ. κασέρι
  5. 1 κουτί ντοματοπελτέ
  6. 1 πράσινη πιπεριά
  7. 1 σκελίδα σκόρδο
  8. Μαïντανό
  9. Ελαιόλαδο
  10. Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα μακαρόνια για 3 λεπτά.

  2. 2

    Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί, προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ.

  3. 3

    Στη συνέχεια, βάζουμε την πιπεριά, το μαïντανό και το σκόρδο ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν και να σε πολύ χαμηλή φωτιά.

  4. 4

    Σε ένα πυρέξ βάζουμε μία στρώση ριγκατόνι, μετά σάλτσα, τυριά και επαναλαμβάνουμε.

  5. 5

    Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, αρχικά στους 250°C για 20 λεπτά και μετά, για 20 ακόμη λεπτά στους 200°C.

Αντιδράσεις

Από

ΚΕΡΑΣΑΚΙ
ΚΕΡΑΣΑΚΙ @cook_8453613
στις
,ΕΛΛΑΔΑ