Μακαρόνια σουφλέ
Υλικά
-
1 πακέτο ριγκατόνι
-
1 κουτί κρέμα γάλακτος
-
250 γρ. τυρί regatto
-
250 γρ. τυρί edam
-
250 γρ. κασέρι
-
1 κουτί ντοματοπελτέ
-
1 πράσινη πιπεριά
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
Μαïντανό
-
Ελαιόλαδο
-
Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα μακαρόνια για 3 λεπτά.
-
2
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί, προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ.
-
3
Στη συνέχεια, βάζουμε την πιπεριά, το μαïντανό και το σκόρδο ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν και να σε πολύ χαμηλή φωτιά.
-
4
Σε ένα πυρέξ βάζουμε μία στρώση ριγκατόνι, μετά σάλτσα, τυριά και επαναλαμβάνουμε.
-
5
Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, αρχικά στους 250°C για 20 λεπτά και μετά, για 20 ακόμη λεπτά στους 200°C.
Σχόλια (66)