Μακαρονοσαλάτα 4
Μία εύκολη και γευστική συνταγή για μπουφέ και όχι μόνο
Λίγα μυστικά ακόμα
Ο τόνος, το καλαμπόκι και τα μανιτάρια να είναι καλά στραγγισμένα, διαφορετικά η σαλάτα μπορεί να βγει λίγο νερουλή.Αν δεν μας αρέσει η κέτσαπ μπορούμε να την παραλείψουμε, αν και πιστεύω ότι δίνει ένα πολύ ωραίο χρώμα.
Υλικά
-
500 γρ μακαρόνια βίδες (κατά προτίμηση) ή φιογκάκια
-
μερικές κουταλιές μαγιονέζα (αν είναι λάιτ γλιτώνουμε και θερμίδες)
-
1-2 κουταλιές κέτσαπ
-
κονσέρβα καλαμπόκι από
-
2 κονσέρβες τόνο
-
λίγο αγγουράκι τουρσί
-
λίγα μανιτάρια κονσέρβα ψιλοκομμένα
-
πιπέρι μαύρο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα μακαρόνια στον χρόνο που προτείνει η κάθε συσκευασία, προσθέτοντας στο νερό ελάχιστο αλάτι.
-
2
Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
-
3
Σε ένα μεγάλο σκεύος, ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά μέχρι να πάει παντού η μαγιονέζα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)
Θα δοκιμάσω τη δική σου πρόταση, αλλά μάλλον τα μανιτάρια θα τα σωτάρω λίγο.Τι λες και συ που την έχεις φτιάξει?