Μακαρονοσαλάτα τόνου
Λίγα υλικά... πολύ γεύση!
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή τα ζυμαρικά συνήθως πίνουν τη μαγιονέζα, καλά είναι να κρατήσουμε λίγη και να την προσθέσουμε στη σαλάτα λίγο πριν τη σερβίρουμε. Θα δείχνει πιο φρέσκια και δεν θα είναι στυφή.
Υλικά
-
250 gr. μακαρονάκι κοφτό βρασμένο
-
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
-
1/2 ματσάκι περίπου μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
2-3 καρότα τριμμένα
-
1 τόνο σε λάδι
-
αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα ζυμαρικά.
-
2
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τον μαϊντανό και τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη τα καρότα.
-
3
Σε ένα μπολ, βάζουμε τα ζυμαρικά, τα ζαρζαβατικά, τον τόνο και ανακατεύουμε καλά τα υλικά και να αναμειχθούν ομοιόμορφα.
-
4
Τέλος βάζουμε όση μαγιονέζα επιθυμούμε (να πάει παντού) και βάζουμε τη σαλάτα για 1-2 ώρες στο ψυγείο να ενωθούν τα υλικά.
Σχόλια (5)