papajim_gr
papajim_gr @cook_8452133

Μαλακά μπισκότα με δυο σοκολάτες και ξηρούς καρπούς.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

24 μεγάλα μπισκότα
  1. 100 γρ. βούτυρο
  2. 60 γρ. ζάχαρη καστανή
  3. 40 γρ. αλεύρι
  4. 20 γρ. κακάο κοσκινισμένο
  5. 1 κουτ. γλ. baking powder
  6. 1 πρέζα αλάτι
  7. 2 βανίλιες
  8. 200 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας
  9. 150 γρ. σοκολάτα γάλακτος τεμαχισμένη
  10. 90 γρ. φουντούκιααμύγδαλα) καβουρντισμένα και χοντροκομμένα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με τα 170 γρ. σοκολάτας και το αφήνουμε λίγο στο πλάι να κρυώσουν.

  2. 2

    Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη σε δυνατή ταχύτητα στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Χαμηλώνουμε ταχύτητα και ρίχνουμε στον κάδο το μίγμα σοκολάτας – βουτύρου.

  3. 3

    Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε τις σκόνες. Ανακατεύουμε για λίγο ακόμα και μετά προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας, τα 150 γρ. τεμαχισμένης σοκολάτας γάλακτος και τα φουντούκια και ανακατεύουμε με το χέρι.

  4. 4

    Με ένα κουτάλι βάζουμε μίγμα από το ζυμάρι σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί, φροντίζοντας να αφήσουν λίγη απόσταση γιατί στο ψήσιμο τα μπισκότα απλώνουν.

  5. 5

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 160ο βαθμούς φούρνο για 12 λεπτά ακριβώς.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

zymaraki
zymaraki @annach1976
πεντε πιρουνακια απο μενα για αυτα τα υπεροχα cookies!!! απλα τελεια!!!!

Από

papajim_gr
papajim_gr @cook_8452133
στις