Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
  1. 2 κούπες αλεύρι
  2. 1/4 κγ σόδα
  3. 1/4 κγ αλάτι
  4. 3/4 κούπας βούτυρο
  5. 3/4 κούπας άχνη
  6. ξύσμα πορτοκαλιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Φτιάχνουμε ένα μείγμα με αλεύρι, μπέκιν, σόδα και αλάτι.

  2. 2

    Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη.

  3. 3

    Προσθέτουμε το αυγό και το ξύσμα.

  4. 4

    Ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα αλευριού.

  5. 5

    Τέλος το κομματάκια σοκολάτας ελαφρά αλευρωμένα.

  6. 6

    Αφήνουμε τη ζύμη μία ώρα στο ψυγείο.

  7. 7

    Με ένα κουταλάκι βάζουμε κουταλιές σε απόσταση σε ένα ταψί.

  8. 8

    Ψήνουμε στους 170 για 10'.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

christmast
christmast @christ_mast91
Πάρα πολύ ωραία η συνταγή σου, meredaki! Απλή και με ωραία υλικά. Αντικατέστησα το ξύσμα πορτοκαλιού με ξύσμα λεμονιού και πρόσθεσα μία αμπούλα βανίλιας. Το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε όλους! Βγήκαν γύρω στα 40 μικρά μπισκοτάκια με αυτή τη δόση. Σου ανεβάζω φωτογραφία.
Καλό καλοκαίρι σου εύχομαι! :)

Από

meredaki
meredaki @cook_8467881
στις