Μανιτάρια αλα κρέμ (διαίτης)
Κρέμα με μανιτάρια χωρίς πολλά λιπαρά και ελαφριά!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να το σερβίρουμε σαν ορεκτικό αλλά και σαν σάλτσα σε μακαρόνια (ριγκατόνι) ή κρέας κόκκινο.
Υλικά
-
1 συσκευασία φρέσκα μανιτάρια (όλα τα είδη κάνουν)
-
1 κουτί γάλα Νουνού light
-
1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
-
2 σκελίδες σκόρδο
-
μοσχοκάρυδο(προαιρετικό)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε σε ελάχιστο λάδι τα μανιτάρια και το σκόρδο μέχρι να κοκκινήσουν και μετά τα σβήνουμε με το γάλα..
-
2
Κρατάμε λίγο γάλα κρύο για να λιώσουμε το κόρν φλάουρ και μετά τα ανακατέυουμε συνέχεια για να μην σβολιάσει μέχρι να γίνει όσο θέλουμε εμείς κρεμώδες..πάντα σε χαμηλή φωτιά.
-
3
Τέλος προσθέτουμε το τριμένο μοσχοκάρυδο και έτοιμο!!
Σχόλια (27)