Μανιτάρια αλά κρέμ
Σάλτσα μανιτάρια για τα ζυμαρικά σας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η κρέμα γάλακτος δίνει μια κρεμώδη ύφή στην σάλτσα. Εάν θέλετε την σάλτσα λευκή βάζουμε κρέμα γάλακτος Εάν την θέλουμε κόκκινη βάζουμε πολτό ντομάτας και εάν την θέλετε ροζ τότε βάζουμε κρέμα γάλακτος και λίγο πόλτο ντομάτας για να πάρει χρώμα και γεύση ντομάτας
Υλικά
-
1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα
-
1 ξερό κρεμμύδι
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1 κύβο με γεύση λαχανικών
-
λίγο μαϊντανό
-
λίγο άνηθο
-
κρέμα γάλακτος (ή/και πολτό ντομάτας)
-
νερό και λίγο λάδι για το σοτάρισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε
-
2
Ρίχνουμε τα μανιτάρια να σωταριστούν και βάζουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν τα μανιτάρια
-
3
Βάζουμε το σκόρδο (ψιλοκομμένο ή πολτοποιημένο), τον κύβο για να πάρει extra γεύση, τον μαϊντανό και τον άνηθο
-
4
Αφήνουμε να πάρει βράση και μόλις πιεί το ζουμάκι του ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
Σχόλια (31)