κύρια φωτογραφία συνταγής Μανιτάρια φρικασέ της θείας Μαρίκας
Μαρίτσα
Μαρίτσα @cook_8449553
,

Μια συνταγή πολύ νόστιμη από τη θεία μου για χορτοφάγους και νηστεία.

Λίγα μυστικά ακόμα

χαμηλών υδατανθράκων

Αν το φαγητό έχει πολύ ζουμί πριν ρίξετε το λεμόνι δέστε το με λίγο κορν φλάουρ. Η συνταγή εκτός νηστείας γίνεται με αβγολέμονο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

38 Minutes
4 άτομα
  1. 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
  2. 2 μαρούλια
  3. 1,5 φλυτζανάκι ελαιόλαδο
  4. αλάτι
  5. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τα μανιτάρια (δεν τα πλένουμε για να μην απορροφήσουν νερό)

  2. 2

    Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι και ρίχνουμε τα μανιτάρια.

  3. 3

    Στη συνέχεια το μαρούλι χοντροκομμένο και αν χρειαστεί λίγο νερό.

  4. 4

    Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά.

  5. 5

    Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.

Αντιδράσεις

Σχόλια (31)

angy
angy @cook_8452840
Επειδη ειμαι λατρης των μανιταριων και ενεκα νηστειας το εφτιαξα .Μονο που χρησιμοποιησα ασπρομανιταρα.Το αποτελεσμα με ικανοποιησε πληρως.Πανευκολο και νοστιμο.Μια ωραια παραλλαγη του φρικασε.

Από

Μαρίτσα
Μαρίτσα @cook_8449553
στις
,
Παντρεμένη,μητέρα 3 κοριτσιών.
Δες περισσότερα