Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικο
Μανιτάρια γεμιστά αλλιώς!
Λίγα μυστικά ακόμα
Χρησιμοποιήστε ότι τύρι σας αρέσει, του πάει το κασέρι, το ρεγκάτο, η φέτα ακόμα και η μοτσαρέλα. Μπορεί να μπει και μπεσαμέλ απο πάνω και να ψηθεί στο γκρίλ μέχρι να ροδίσει. Σερβίρετε σαν ορεκτικό ή σαν γεύμα με μια ωραία πράσινη σαλάτα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε αν υπάρχουν τα κοτσάνια, τα οποία και κρατάμε.
-
2
Ανοίγουμε το λουκάνικο και ψιλοκόβουμε το εσωτερικό του, το οποίο το τηγανίζουμε μαζί με τα κοτσάνια απο τα μανιτάρια.
-
3
Τα βγάζουμε απο τη φωτιά και αναμειγνύουμε τη γαλέτα και το βούτυρο στο μείγμα.
-
4
Γεμίζουμε τα μανιτάρια, τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 15 λεπτά.
-
5
Βάζουμε το τυρί πάνω σε κάθε μανιτάρι και ψήνουμε στο γκρίλ 3 λεπτά μέχρι να λυώσει το τυρί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)