κύρια φωτογραφία συνταγής Μανιτάρια για μεζέ του Σταύρου
helensplay
helensplay @cook_8455021
ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΕΛΛΑΣ

Μανιτάρια μεζές που την έκανε ένας φίλος που είχε ταβέρνα στην Κοζάνη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με με χοιρινή τηγανιά ή κοτόπουλο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
  1. 2 κουτιά μανιτάρια κομμένα
  2. 1 κρασοπότηρο λάδι
  3. 1 κρασοπότηρο κρασί (κόκκινο κατα προτίμηση)
  4. αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, κόκκινο γλυκο πιπέρι
  5. χυμό λεμονιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε στο τηγάνι λίγο νερό(1/2 νεροπότυρο) και τα μανιτάρια και τα μαγειρεύουμε μεχρι να πιούν όλο το νεράκι.

  2. 2

    Προσθέτουμε το λαδι και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.

  3. 3

    Μολις είναι σχεδόν ετοιμο σβήνουμε με κρασι.

  4. 4

    Όταν σερβιρουμε βαζουμε λιγη ρίγανη απο πάνω και χυμό απο λεμόνι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

DanaeAng
DanaeAng @cook_8450554
παενύκολος και νοστιμότατος μεζές!Η ρίγανη ειδικά του πάει αφάνταστα!

Από

helensplay
helensplay @cook_8455021
στις
ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΕΛΛΑΣ