κύρια φωτογραφία συνταγής Μανιτάρια Ξυδάτα

Μανιτάρια Ξυδάτα

10 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
econst
econst @cook_8474821

Πολύ νόστιμο ορεκτικό. Αν και είναι αρκετά χρονοβόρο αξίζει!

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι σημαντικό να κάνετε υπομονή μέχρι να απορροφήσουν το ζουμί τους τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και το ξύδι και να είναι σε χαμηλή φωτιά. Εάν είστε ανυπόμονοι η συνταγή δεν θα γίνει τόσο νόστιμη. Μπορεί να πάρει 3-4 ώρες ώσπου να γίνει αυτό το πιάτο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 6-7 μεγάλα κρεμμύδια
  2. ξύδι (ή βαλσάμικο)
  3. λίγο ελαιόλαδο
  4. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τα μανιτάρια σε μεγάλα κομμάτια

  2. 2

    Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά λίγο ελαιόλαδο και λίγο σπορέλαιο ώστε να καλύψουν τη βάση της κατσαρόλας

  3. 3

    Μόλις ζεσταθεί το ελαιόλαδο ρίχνω τα μανιτάρια και αλατίζω αμέσως

  4. 4

    Ανακατεύω ανά διαστήματα και περιμένω να απορροφήσουν το ζουμί που βγάζουν τα μανιτάρια (να μείνει μόνο το λάδι). Εν το μεταξύ κόβω τα κρεμμύδια σε λεπτές λωρίδες

  5. 5

    Ρίχνω τα κρεμμύδια και αλατίζω λίγο

  6. 6

    Αφήνω να απορροφήσουν το ζουμί από τα κρεμμύδια

  7. 7

    Ρίχνω 1 μικρό ποτήρι ξύδι (εγώ προτιμώ βαλσάμικο ξύδι)

  8. 8

    Περιμένω να απορροφήσουν το ξύδι και τα σβήνω

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

econst
econst @cook_8474821
στις