Μανιτάρια με Καλαθάκι Άνδρου
Αγόρασα από την Άνδρο αυτό το νόστιμο τυρί και σκέφτηκα ότι θα ταίριαζε πολύ με τα μανιτάρια!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρουμε με κρέας, πατάτες, ρύζι. Νομίζω ταιριάζει με όλα!
Υλικά
-
500 γρ. μανιτάρια
-
5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα χωρίς τα φύλλα
-
λίγο λάδι για το τσιγάρισμα
-
250 γρ. κρέμα γάλακτος
-
200 γρ. τυρί (καλαθάκι Άνδρου) σε μικρά κυβάκια
-
μπόλικο φρέσκο δυόσμο
-
μπόλικο φρέσκο πιπέρι
-
ελάχιστο αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε σε ροδέλες τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και τα αφήνουμε να βγάλουν το ζουμί τους. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε μπόλικο δυόσμο.
-
2
Στη συνέχεια κατεβάζουμε απ' τη φωτιά και σε ένα πυρέξ αδειάζουμε τα μανιτάρια.
-
3
Πασπαλίζουμε με τα κυβάκια του τυριού και απλώνουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος.
-
4
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το τυρί.
Σχόλια