κύρια φωτογραφία συνταγής Μανιτάρια στη σχάρα
FRANCINE
FRANCINE @lina_2022
,ΕΛΛΑΔΑ

Ελαφρύ, υγιεινό και πεντανόστιμο ορεκτικό. Ιδανικό και για δίαιτα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν χρησιμοποιήσετε πλευρώτους αλείψτε και τις δυο πλευρές. Αν θέλετε βουτήξτε τα στη μαρινάτα για 1/2 ώρα πριν ψήσετε.Γίνονται πολύ ωραία στα κάρβουνα, και συνοδεύουν άριστα το κρέας με σάλτσα λεμονιού και θυμάρι!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

13 Minutes
4 - 6 άτομα
  1. 12 μεγάλα καλογεράκια ή πλευρώτους
  2. 2 σκελίδες σκόρδο
  3. 1 κρεμμύδι
  4. 1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο
  5. 1/2 κ.γλ. κύμινο
  6. 1/2 κ.γλ. θυμάρι
  7. 1 κ.σ. λεμόνι
  8. αλάτι
  9. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Kαθαρίστε και στεγνώστε τα μανιτάρια, αφαιρέστε το πόδι τους.

  2. 2

    Tρίψτε το σκόρδο και το κρεμμύδι και ανακατέψτε τα με το λάδι. Προσθέστε το κίμινο, το θυμάρι, το χυμό λεμονιού, το πιπέρι και το αλάτι.

  3. 3

    M' ένα πινέλο αλείψτε την κάτω πλευρά του καπέλου και αφήστε τα για μια ώρα. Tοποθετήστε τα σε σχάρα, περάστε τα ακόμα μια φορά με το λάδι και ψήστε τα για 10-12 λεπτά στο γκριλ.

  4. 4

    Σερβίρετε με βούτυρο και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

stela_l
stela_l @cook_8467941
η συνταγη ηταν φανταστικη,με τη διαφορα οτι δεν εβαλα κυμινο γιατι δεν μας\r\n πολυ αρεσει

Από

FRANCINE
FRANCINE @lina_2022
στις
,ΕΛΛΑΔΑ