Μανιτάρια στη σχάρα
Ελαφρύ, υγιεινό και πεντανόστιμο ορεκτικό. Ιδανικό και για δίαιτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν χρησιμοποιήσετε πλευρώτους αλείψτε και τις δυο πλευρές. Αν θέλετε βουτήξτε τα στη μαρινάτα για 1/2 ώρα πριν ψήσετε.Γίνονται πολύ ωραία στα κάρβουνα, και συνοδεύουν άριστα το κρέας με σάλτσα λεμονιού και θυμάρι!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Kαθαρίστε και στεγνώστε τα μανιτάρια, αφαιρέστε το πόδι τους.
-
2
Tρίψτε το σκόρδο και το κρεμμύδι και ανακατέψτε τα με το λάδι. Προσθέστε το κίμινο, το θυμάρι, το χυμό λεμονιού, το πιπέρι και το αλάτι.
-
3
M' ένα πινέλο αλείψτε την κάτω πλευρά του καπέλου και αφήστε τα για μια ώρα. Tοποθετήστε τα σε σχάρα, περάστε τα ακόμα μια φορά με το λάδι και ψήστε τα για 10-12 λεπτά στο γκριλ.
-
4
Σερβίρετε με βούτυρο και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (5)