Μανιτάρια στιφάδο 3
Μανιτάρια στιφάδο, μια εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε να εμπλουτίσετε την συνταγή μπορείτε να προσθέσετε μικρές "στρογγυλές" πατατούλες και μπαχαρικά της αρεσκείας σας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβετε τα μανιτάρια στα δύο, τα τοποθετείτε σε ένα σουρωτήρι, τα πασπαλίζετε με αλάτι και τα αφήνετε να "σταθούν" για 30 λεπτά.
-
2
Πλύνετε τα μανιτάρια με νερό και σταγγίξτε τα καλά.
-
3
Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
-
4
Προσθέστε το κρασί και τα ντοματάκια (τα ντοματάκια μαζί με τους χυμούς τους), τα φύλλα δάφνης, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε τα να βράσουν σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.
-
5
Μετά ρίξτε τα μανιτάρια και συνεχίστε το βράσιμο για 20-30 λεπτά περίπου.
-
6
Συνοδέψτε τα μανιτάρια σας με πουρέ.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια