κύρια φωτογραφία συνταγής Μανιτάρια στιφάδο 3

Μανιτάρια στιφάδο 3

10 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
JoanPant
JoanPant @cook_8512839
Athens,

Μανιτάρια στιφάδο, μια εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε να εμπλουτίσετε την συνταγή μπορείτε να προσθέσετε μικρές "στρογγυλές" πατατούλες και μπαχαρικά της αρεσκείας σας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
4 άτομα
  1. 1 κιλό μεγάλα μανιτάρια
  2. 3 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  3. 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες φετούλες
  4. 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  5. 1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
  6. 450 γραμμάρια ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα
  7. 2 φύλλα δάφνης
  8. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβετε τα μανιτάρια στα δύο, τα τοποθετείτε σε ένα σουρωτήρι, τα πασπαλίζετε με αλάτι και τα αφήνετε να "σταθούν" για 30 λεπτά.

  2. 2

    Πλύνετε τα μανιτάρια με νερό και σταγγίξτε τα καλά.

  3. 3

    Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και το σκόρδο.

  4. 4

    Προσθέστε το κρασί και τα ντοματάκια (τα ντοματάκια μαζί με τους χυμούς τους), τα φύλλα δάφνης, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε τα να βράσουν σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.

  5. 5

    Μετά ρίξτε τα μανιτάρια και συνεχίστε το βράσιμο για 20-30 λεπτά περίπου.

  6. 6

    Συνοδέψτε τα μανιτάρια σας με πουρέ.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

JoanPant
JoanPant @cook_8512839
στις
Athens,