κύρια φωτογραφία συνταγής Μανιτάρια στιφάδο
voula
voula @cook_8449909
,

Για οσους τους αρεσει το στιφαδο αλλα νηστευουν...

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να καθαρισουμε ευκολα τα κρεμμυδακια, κοβουμε το "κεφαλακι" τους και την "ουριτσα" τους και τα ριχνουμε σε μια κατσαρολα με νερό που βραζει. Τα αφήνουμε λιγα λεπτα (περιπου 5') και οταν τα βγαλουμε από το νερο καθαριζονται ευκολα χωρις να μας κανουν να κλαιμε. Το νερο αυτό το πετάμε. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

42 Minutes
4 μεριδες
  1. 1 πακετο μανιταρια Agaricus Λευκα (500 gr)
  2. 1 πακετο κρεμυδακια μικρα για στιφαδο
  3. 1 ποτηρι λαδι
  4. 1/2 ποτηρι κρασι κόκκινο
  5. 1/4 φλ.του καφε ξυδι
  6. 1 ποτηρι σαλτσα ντοματας
  7. αλατι, πιπερι, μπαχαρι,
  8. 1 δαφνοφυλλο
  9. κανελα στη μυτη του κουταλιου

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βαζουμε στην κατσαρολα τα κρεμμυδια το λαδι και τα μανιταρια (κομμενα ή ολοκληρα) και τα γυριζουμε λιγο.

  2. 2

    Τα σβηνουμε με το κρασι και το ξυδι

  3. 3

    Προσθετουμε τη σαλτσα, το αλατι και ολα τα μπαχαρικα μας και βραζουμε στη χυτρα για 5'-10'.

Αντιδράσεις

Σχόλια (17)

NTINA
NTINA @cook_8528225
.Εγω την φτιαχνω σαλτσα σε σπαγγετι .Ειναι μουρλια .

Από

voula
voula @cook_8449909
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα