Μανιταρόσουπα 2
Απλή και ελαφριά συνταγή, προτείνεται για πρώτο πιάτο ή για ένα ελαφρύ βραδυνό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η σάλτσα σόγιας είναι πολύ αλμυρή, μη βάλετε πολλή. Βάλτε λίγο αλάτι. Αν θέλετε, προσθέστε λίγο λάδι ή βούτυρο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κρύο (αλατισμένο) νερό, βάζουμε τα μανιτάρια και την πατάτα και τα βράζουμε.
-
2
Αφού βράσουν, βγάζουμε τα μανιτάρια και τις πατάτες από την κατσαρόλα, αφήνοντας μέσα μόνο το ζουμί.
-
3
Πολτοποιούμε καλά την πατάτα με το εργαλείο του πουρέ.
-
4
Ρίχνουμε τον πουρέ μέσα στο ζουμί και ανακατεύουμε καλά.
-
5
Ψιλοκόβουμε τα βρασμένα μανιτάρια.
-
6
Τα προσθέτουμε στην υπόλοιπη σούπα και ανακατεύουμε.
-
7
Αν χρειάζεται, προσθέτουμε και λίγο νερό.
-
8
Προσθέτουμε λίγη σάλτσα σόγιας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια