Μανιταρόσουπα 7
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένετε τα μανιτάρια προσεχτικά και τα σκουπίζετε.
-
2
Κόβετε τα κοτσάνια τους και τα βάζετε να βράσουν με 1 φλιτζάνι νερό περίπου.
-
3
Σουρώνετε το ζουμί, το κρατάτε και πετάτε τα κοτσάνια.
-
4
Ψιλοκόβετε τα υπόλοιπα μανιτάρια.
-
5
Ζεσταίνετε τη μισή ποσότητα μαργαρίνης σε κατσαρόλα και σοτάρετε τα μανιτάρια. Σβήνετε με το κρασί.
-
6
Ρίχνετε το ζουμί που κρατήσατε (2 φλιτζάνια ζουμί περίπου) καθώς και 1 φλιτζάνι νερό, την υπόλοιπη μαργαρίνη, τον κύβο, αλάτι-πιπέρι, τον άνηθο, το σκόρδο και αφήνετε τη σούπα στη φωτιά για 10 λεπτά περίπου.
-
7
Λίγο πριν αποσύρετε τη σούπα από τη φωτιά ρίχνετε το γάλα και το τυρί, δοκιμάζετε και αν χρειάζεται, αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε αμέσως.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια