κύρια φωτογραφία συνταγής Μανιταρόσουπα με γιαούρτι
mitsos76
mitsos76 @mitsos_76
,greece

Μανιταρόσουπα με γιαούρτι και δυόσμο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
περίπου για 4 με 5 άτομα
  1.  1 κιλό μανιτάρια πορτο μπέλο ή σαμπινιον
  2.  1 ποτήρι μπύρα
  3.  1 κ.σ. περίπου δυόσμο
  4.  1/2 κ.σ. μαϊντανό
  5.  1 κεσεδάκι γιαούρτι
  6.  Αλάτι και πιπέρι μαύρο
  7.  4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  8.  3-4 σκελίδες σκόρδο
  9.  4 κ.σ. Ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια με το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σκόρδο.

  2. 2

    Προσθέτουμε τη μπύρα και αφήνουμε να βράσουν για 3 με 4 λεπτά.

  3. 3

    Προσθέτουμε 4-5 περίπου ποτήρια νερό και το γιαούρτι με τα υπόλοιπα συστατικά.

  4. 4

    Αφήνουμε να βράσει περίπου 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Αντιδράσεις

Σχόλια

FILIPPIA
FILIPPIA @cook_8461486
Δεν χρησιμοποίησα τη μπυρα, έβαλα και θυμάρι, μόλις έριξα το γιαούρτι μετά από λίγο μου έκοψε (το είχα σε χαμηλή φωτια) και για αυτό αποφάσισα να την κάνω βελουτε, είναι μια νοστιμότατη μανιταρόσουπα

Από

mitsos76
mitsos76 @mitsos_76
στις
,greece